Jobbskapande Superföretag igen!

25/10/13Bisfront är stolta och glada efter att igår fått reda på att vi för tredje gången blivit utnämnda till Superföretag av Veckans Affärer.


Vi tog oss friheten att låna samt dra ut lite statistik


Av Sveriges ca 350 000 aktiebolag var det bara 366st som kvalificerade sig till Superföretagen 2013. Av dessa bolag är 205 bolag nya för listan. Vi som tar det för tredje gången placerar oss i topp 79 av de 366 för i år samt i topp 279 av de totalt 1847 bolag som fått utmärkelsen sedan 2005. 


"Känns riktigt roligt att återigen få den här utmärkelsen. Det visar på att hårt jobb och ett starkt kundfokus lönar sig." säger Karl-Erik von Bahr, VD


Superföretagen skapar en femtedel av alla nya jobb

Superföretagen presterar inte bara bättre ekonomiskt än andra jämförbara företag, utan spelar också en nyckelroll för att skapa nya arbetstillfällen. De totalt 1 900 Superföretag som Bisnode och Veckans Affärer har identifierat sedan 2005, utgör endast 0,5 procent av alla företag, men har samtidigt stått för 22 procent av alla nya jobb i den privata sektorn de senaste tio åren.

De som vill förränta sitt kapital och skapa arbetstillfällen i Sverige borde studera Superföretagen. Dessa bolag har verkligen fokus på affären och organisk tillväxt. De arbetar systematiskt och med långsiktiga mål och strategier och har inte köpt sig till sin framgång, säger Björn-Erik Karlsson, Bisnodes Regionchef Norden.
Källa: Bisnode
Superföretag13

Några nöjda kunder / se fler kunder...