Bisfront Listor

Idag är e-postkommunikation en stor del av våra försäljnings och marknadsföringsstrategier. Att kunna nå många och rätt beslutsfattare till en låg kostnad har blivit allt viktigare. Det betyder dock att vårt behov av korrekta e-postadresser har ökat.

Marknadstrenden från de senaste åren visar att allt fler företag inom B2B har gjort mailkommunikation till ett av sina huvudspår för nykundsbearbetning.  Detta har gjort att utskicksvolymerna har ökat vilket i sin tur gör att vi idag måste vara mer träffsäkra och mycket mer relevanta i vårt budskap, annars riskerar man att försvinna i bruset.

Tack vare vår bakgrund och att vi varje dag arbetar med att kontakta beslutsfattare runt om i Norden har vi på Bisfront idag ett av Sveriges bästa register för e-postadresser. I våra register finns allt från högsta ledning på de nordiska bolagen ned till mellanchefer, t.ex. konsultchefer, avdelningschefer etc.

Kvalitativa och exklusiva e-postadresser

Bisfronts databas uppdateras varje dag av ca 50 heltidsanställda som ständigt är i kontakt med beslutsfattare i svenskt näringsliv. Därför vet du att när du köper adresser från Bisfront är de personligt handplockade och av högsta kvalité. Dessutom, när du köper e-postadresser från Bisfront får du förutom e-postadressen en mängd information som är väldigt relevant såsom, företagsnamn, mobilnummer (i 70 % av alla adresser), omsättning, organisationsnummer, antal anställda, adress, telefon och bransch.

Vill du köpa e-postadresser?

Vi har ett brett urval av standardlistor som du kan välja mellan. T.ex. VD, försäljningschefer, marknadschefer, HR-chefer eller ekonomichefer. Dessa listor går att få standardmässigt enligt geografisk ordning, Stockholm, Västra Götaland, Skåne eller i hela landet.

Fördelen med standardlistorna är att kostnaden är lägre än att köpa adresser styckvis. Vi kan dock också hjälpa dig med en helt egenkomponerad lista.

Kontakta en av våra affärskonsulter så hjälper de dig. Alternativt lämna ett meddelande i menyn till vänster så återkommer vi till dig så snart vi kan.