Case - Sifferverket

sifferverket-105-rätt

 

Sifferverket är ett specialiserat konsult och rekryteringsföretag inom ekonomi. Bolaget erbjuder ett personligt och kundanpassat rekryteringsförfarande där fler faktorer än personens formella kompetens är avgörande. Arbetsgivarens krav skall i största möjliga mån matchas av arbetssökandens lämplighet, ambitioner och förväntningar.

 

Sedan 2009 har även Bisfront HR och Sifferverket ett givande samarbete. På uppdrag av Sifferverket kontaktar Bisfront HR företag som är intresserade av rekrytering inom ekonomi. Samarbetet innebär att Sifferverket kan fokusera på att träffa nya kunder via kontakter och möten som Bisfron HR har skapat. Lena Detter, VD på Sifferverket berättar:

"Vi skulle vilja beskriva vårt samarbete som bokning av affärsmöljigheter hos nya kunder. Genom att lägga ut detta på en extern partner ger oss tid att fokusera på det som vi är bra på, nämligen rekrytering."

 

Bisfront HR har en dedikerad konsult som arbetar på uppdrag av Sifferverket. Tack vare att konsulten blir insatt i Sifferverkets verksamhet höjs kvalitén på nykundsbearbetningen. Integrationen och förståelsen för kundens affär är väldigt viktig. Sifferverket säger: 

"Bisfront är tydliga i sitt budskap, de arbetar i ett högt tempo och de har en förmåga att identifiera sig med oss. Man får en känsla av attt de förstår vår affär."


Sifferverket är ett av de rekryteringsföretag som Bisfront HR jobbar tillsammans med och kunskapen från branschen är en viktig faktor för att lyckas. Slutligen, sista kommentar om samarbetet med Bisfront HR från Lena Detter:


"Vi har fått konkreta affärer  som en följd av samarbetet och Bisfronts bokade möten. Vi förlänger nu vårt samarbete med Bisfront och är väldigt nöjda!"

 

 

Några nöjda kunder / se fler kunder...