Bisfront HR Kundlista

Bisfront HR lång erfarenhet från branschen och jobbar med flertalet kunder med koppling till HR. Kontakta oss gärna för fler referenser inom besöksbokning.

 

handels

 

IFL vid Handelshögskolan i Stockholm är en internationell organisation representerad i Sverige, Norge, Finland, Ryssland och Baltikum och en global leverantör av utvecklingsprogram.

shl

 

SHL är världsledande inom objektiva urval -och bedömningsmetoder. De har funnits på den svenska marknaden sedan 1988 och har kontor i Stockholm och Göteborg. SHL har som mål är att hjälpa sina kunder att anställa och nyttja sina personalresurser på bästa sätt - till gagn för både företag och individ. 

 

Kornboden
Kornboden har 15 års erfarenhet av att hjälpa både små och stora företag med bland annat bemanning, rekrytering och interim management. Företagets fokusområden är Administration & Ekonomi, Lager & Logistik, IT & Teknik och Industri & Produktion och är verksamma inom både den privat och offentlig sektorn.
JurekBemanning-130 Jurek Bemanning utför uppdrag för företag, organisationer samt den offentliga sektorn över hela landet. Det arbetar efter mottot: ”Rätt man på rätt plats”.
Proffice-100 Proffice Care är det nordiska bemanningsföretaget specialiserade på sjukvårdspersonal. Proffice är marknadsledande inom personaluthyrning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor och övrig vårdpersonal. Bisfront HR har hjälpt Proffice Care med lönsamma bokningar inom vårdsektorn.
företagsuniv Företagsuniversitetet har sedan 1982 erbjudit kurser, företagsanpassade utbildningar och temakonferenser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är deras ambition att ge utbildning av högsta kvalitet, god pedagogik som kombinerar teori med många praktiska övningar och diskussioner samt möjlighet till erfarenhetsutbyte och nätverkande.


mulititude-l
Multitude har funnits sen 2003 och jobbar med att utveckla och erbjuda tjänster inom Search, Outplacement och Consulting. De genomför rekryteringar till både svenska och internationella företag och arbetar med kunder över hela Norden.
nordic 120 Nordic Interim AB är ett fristående företag som tillhandahåller kvalitetssäkrade Interim Managementtjänster till den svenska marknaden. För internationella uppdrag samarbetar vi med partners i Europa och USA.

persona

Persona är specialister på ledarskap och personbedömning sedan 1984. Personas konsulter har alltid varit legitimerade psykologer med bred arbetslivserfarenhet och gedigen näringslivskunskap. Bisfront HR hjälper Persona med nykundsbearbetning och kvalifícerad besöksbokning.

 

Några nöjda kunder / se fler kunder...