Case DM-byrån GADD

GADD är en av Sveriges ledande och mest prisbelönta DM-byrå. Två gånger de senaste åren (2001 och 2006) utsetts till årets DM-byrå i Resumés stora tävling, Sveriges bästa byrå. GADD har även plockat hem flera utmärkelser i olika tävlingar som belönar bra direktmarknads­föring. Bisfront Media har hjälpt GADD med nykunsbearbetning där byrån vill komma i kontakt med nya kunder. I samarbetet har GADD tagit fram en riktad DM-kampanj mot utvalda personer i näringslivet där Bisfront Media har följt upp per telefon och mail.

 

Prospektering är något som GADD prioriterar och där Bisfronts Medias resurser är ett lyckat komplement till bolagets nätverk av kontakter. Anders Berggren, Projektledare GADD berättar: 

 

"Prospektering är ett måste – det vet alla. Samtidigt är det svårt att ta tag i särskilt i goda tider. Bisfront Media har hjälp Gadd att hålla igång ett löpande prospekteringsarbete som har varit mycket framgångsrikt."


GADD gör reklam som kan mätas: i antal avslut, pengar eller nya kunder. Direktmarknadsföring (DM) är GADDs specialitet, oberoende av kanal (dr, e­-post, sms, webb). Målgruppen för dessa typer av tjänster är ofta Marknadschefer på stora medieintensiva bolag. Denna målgrupp bearbetar Bisfront Media kontuernerlig åt GADD per e-post och telefon. I de fall det finns anledning att gå vidare i processen tillser Bisfront Media att GADD får träffa den potentiella kunden. Anders Berggren, Projektledare GADD berättar:

 

"Besöken blir aldrig bättre än urvalet (som vi själva ansvarar för). Vår erfarenhet av Bisfront Media:s möten är att de är välbokade och att vi är välkomna."

 

Att varje steg i processen är korrekt har stor betydelse för att nykundsbearbetning ska vara framgångsrik. Därför fokuserar Bisfront Media på att leverera kvalité till sina kunder och har en noga välarbetad kundprocess. Anders Berggren, Projektledare GADD berättar:

 

"Bisfront Media håller högsta kvalitet i varje steg av processen.
Det bästa med samarbetet är kvalitén och den fasta ersättningsmodellen som gör det lätt för oss att planera våra aktiviteter." 

 

Några nöjda kunder / se fler kunder...