Vad vi gjort

Consulting IT Recruitprojekt 14 juni 2017

C.A.G Contactor

Ett IT-konsultbolag som valt att anlita Bisfront som prefered partner för sina rekryteringar. Vi är väldigt stolta över detta förtroende!
Consulting Recruitprojekt Övrigt 14 juni 2017

Fortner

En av våra mycket nöjda kunder efter flera väldigt framgångsrika rekryteringar. Senast så lyckades vi anlita en redovisningskonsult på under 10 timmar.
Consulting Recruitprojekt Övrigt 14 juni 2017

Nexia Revision

Nexia använder Bisfront för våra rekryteringstjänster - första tillsättningen av en legitimerad revisor kom redan efter 10 timmars arbete.
Media 13 juni 2017

Big Hat Agency

En digital varumärkesbyrå från Göteborg som under flera år anlitat oss på Bisfront - först för bokning av möten men sedan för hjälp av våra kompetenta säljkonsulter.
Media 13 juni 2017

Söderhavet

En stratigisk varumärkesbyrå och en av vinnarna i European Design Award. Har sedan 2015 tagit hjälp av Bisfront för att öka sin försäljning och att få komma till Pitch.
IT Media 13 juni 2017

RealBridge

Kunder sedan flera år till oss på Bisfront. Vi har hjälpt dem att få komma till på bolag som tidigare har stått utom räckhåll. Våra säljkonsulter hjälper dem att skapa och driva försäljningen.
IT Media 13 juni 2017

Magic Lens

Magic Lens erbjuder sina kunder fantastiska mötesverktyg genom Agumented Reality. Vi på Bisfront har genom våra konsulter hjälpt dem in på den Nordiska marknaden med fantastiska resultat.
Consulting IT 13 juni 2017

Global Dunite

Några utav marknadens vassaste sharepoint-konsulter har sedan 2016 tagit hjälp av Bisfront för att snabba på tillväxt och försäljningssiffror.
Consulting Övrigt 13 juni 2017

Performing Ideas

Performing Ideas är en helhets leverantör inom HR - vi på Bisfront har hjälpt dem i försäljningen kring deras segment kring lönekartläggning.
Consulting Övrigt 13 juni 2017

Costpartner

Costpartner är experter på att sänka kostnader och öka effektivitet på transport och logistik - med hjälp av Bisfront har de nu gjort samma sak med sin försäljning.
Industri Övrigt 13 juni 2017

Bilia Group

När man vill bli bättre på återkoppling till kund och att säkerställa offerter, då kan man vända sig till Bisfront. Detta gjorde Bilia Group redan under 2015 och är sedan dess vår partner.
Consulting Recruitprojekt 13 juni 2017

Influence

Pionjärer inom kollektiv intelligens - intelligent nog har de valt att ta hjälp av Bisfront både för rekrytering och försäljning.
Consulting 13 juni 2017

Implement Consulting Group

Efter att ha testat flera mötesbokningsfirmor utan framgång valde de att komma till Bisfront som direkt skapade affärsmöjligheter, inte möten, där många på väldigt kort tid blev affärer.
IT 13 juni 2017

Sphinxly

Inte bara Bisfronts Webbyrå och skapare av denna hemsida, utan också långtida nöjda kunder.
Övrigt 13 juni 2017

Another Clothing Concept

När de kom till oss på Bisfront hade de redan kunder som SF - men genom vår försorg är nu även SJ, Moderaterna, Centern och Lekia nya nöjda kunder.
Övrigt 13 juni 2017

Apitit.se

Aptit vill inte låta någon gå hungrig - mat direkt till jobbet från Stockholms restauranger. En tämligen ny partner till Bisfront, men där vi redan levererat många nya kunder.
IT 13 juni 2017

Xledger

Xledger är ett komplett molnbasserat affärssystem - men även gryma affärssystem behöver göra affärer. Därför har Xledger anlitat Bisfront under flera år för att hjälpa dem att kommunicera och just skapa nya affärsmöjligheter samt driva dessa framåt.
Media 13 juni 2017

Hil-Anders

Hil-Anders är en av nordens ledande byråer för B2B-kommunikation. Bisfront hjälper Hil-Anders att driva säljprocesser, skapa nya affärer och växa framåt!
Consulting IT Recruitprojekt 13 juni 2017

EVRY

Problematiken med att växa mycket när man redan är stor är att man måste växa väldigt mycket. Bisfront assisterar EVRY's kontor i Göteborg med rekryteringar av IT-konsulter med väldigt goda resultat.
Consulting Recruitprojekt 13 juni 2017

KPMG

Bisfront bedriver flera projekt gällande rekrytering åt KPMG. Både i Stockholmsregionen samt i Östergötland. På en mycket kort tid har vi lyckats skapa ett väldigt fint underlag för KPMG.
Industri 13 juni 2017

Scania

Då lastbilsindustrin har svårt att få en inblick hos åkarna vad gäller deras vagnparker har Scania valt att anlita Bisfront för att bedriva prospektering.
Industri 13 juni 2017

MAN Trucks

Bisfront har genom åren bedrivt prospektering för MAN Trucks - för att ge insikt i en del av fordonsmarknaden som annars är svår att penetrera
IT 13 juni 2017

Intranote

Ledande inom dokumenthantering, Bisfront inleder och följer upp försäljningsprocesser.
IT Recruitprojekt 13 juni 2017

Conevo

Bisfront är Conevos huvudsakliga rekryteringspartner för IT-konsulter och -utvecklare.
Consulting IT Recruitprojekt 13 juni 2017

Ferrologic AB

Vi har under 2017 hjälpt Ferrologic att rekrytera flera seniora IT-arkitekter.
Consulting Recruitprojekt 23 mars 2016

Boston Consulting Group

Sedan 2016 hjälper Bisfront BCG med deras sourcing av kandidater. Ett samarbete som har rönt stora framgångar för BCG.
Industri 23 mars 2016

Panasonic

Panasonic och Bisfront har ett långt samarbete som började med mötesbokning och som evolverat till en konsultativ tjänst över åren.
Industri 18 mars 2016

Sony

Under 2016 & 2017 har Bisfront varit en viktig del av nya produktlanseringar från SONY på den nordiska marknaden.
Övrigt 18 mars 2016

SmartEyes

Bisfront och Smarteyes arbetar tillsammans för att få det svenska näringslivet att både se bättre och se bättre ut! Vi på Bisfront assisterar Smarteyes genom att inleda och följa deras säljprocesser.