Intervju med Caroline, Avdelningschef

Caroline

- Min karriär har sett ut så att jag började jobba på Bisfront i oktober 2008 som projektansvarig för att i april 2009 bli kundansvarig. I januari 2012 kom jag tillbaka från ca 1 års föräldraledighet och i början av hösten fick jag frågan om jag var intresserad av tjänsten som avdelningschef, vilket jag givetvis var.

- Jobbet som Avdelningschef innebär att jag har ansvar över en avdelning som idag är nio personer, målsättningen är att vi inom en inte alltför lång framtid ska vara tolv stycken. Där ansvarar jag dels för en stor del av det administrativa samt för coaching och övriga personalfrågor. Även kundkontakt och att se till så att det finns projekt till alla i avdelningen samt att dessa fördelas på bästa sätt är en viktig del i arbetet.

- Skälet till att jag uppnått detta tror jag är för att jag alltid har varit väldigt tydlig med att jag strävar framåt. Sedan har det självklart inneburit hårt arbete och bra resultat för att möjligheten till avancemang ska finnas.

- Det bästa med Bisfront som företag är att det finns möjlighet att göra karriär om man vill det, och att alla har samma möjligheter. Det är även en bra skola att arbeta på ett snabbväxande företag och jag har lärt och lär mig fortfarande väldigt mycket här.

- Allra bäst med att jobba på Bisfront är att jag har fått stor lärdom inom organisationer och näringslivet inte främst genom alla bolag som vi dagligen har kontakt och samarbetar med utan även genom att få vara med och växa i ett bolag som just Bisfront. Att få ha varit med från det att vi var ca 15 anställda fram till nu då vi nästan är 70 stycken har varit en häftig resa.

- Några råd jag vill ge andra som vill göra karriär här på Bisfront: Var tydliga med det ni vill och visa genom engagemang och hårt arbete att det är dit ni vill nå. Sätt upp mål och gör ert yttersta för att nå dem, med resultat och engagemang i ryggen så kan alla nå dit de vill.

Kort fakta om Caroline

Ålder: 27. Tidigare arbetslivserfarenheter: Har tidigare arbetat på förskola, i butik och som säljare. Utbildning: Gymnasieutbildning, Naturvetenskapliga programmet. Familj: Sambo och dotter. Fritid: Fritiden spenderar jag helst med att umgås med familj och vänner.


Ett företag där du själv kan vara med och påverka mycket, både dina projekt och lön om du engagerar dig. Härliga kollegor som bjuder mycket på sig själva. Öppen dialog och högt i tak: inga frågor är dumma. 


Några nöjda kunder / se fler kunder...