Kunder till Bisfront

Bisfront har marknadens nöjdaste kunder. Nedan finns ett mindre urval av kunder. Ta gärna kontakt för ytterligare referenser.

 

handels IFL vid Handelshögskolan i Stockholm är en internationell organisation representerad i Sverige, Norge, Finland, Ryssland och Baltikum och en global leverantör av utvecklingsprogram.

ÅFÅF är ett ledande konsultföretag med över 4 400 medarbetare. ÅFs tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. Omsättningen år 2007 uppgick till ca 3,9 miljarder SEK.Visma

Visma är Nordens ledande leverantör av programvara, redovisningstjänster, lönetjänster och ekonomisk rådgivning till alla typer av verksamheter. Bisfront hjälper Visma med kvalificerad nykundsbearbetning och besöksbokning.Skärmavbild 2014-11-17 kl. 14.37.09
airpb


Grant Thorntonär Sveriges ledande revisions- och konsultföretag för entrepenörer och entrepenörsföretag. Det som är gemensamt för deras kunder är att de ofta har ett brinnande engagemang för sina företag eller organisationer. De är sanna entrepenörsssjälar. Bisfront hjälper Grant Thornton med att komma i kontakt med små och ägarledda bolag som står inför utmaningar oavsett om det rör revision eller annan finansiell rådgivning.


Air BP är ett av världens ledande företag inom hantering och leverans av flygbränsle. Bisfront har hjälpt Air-BP med att vårda befintliga kundrelationer och uppdatera viktig kundinformation.

scania_logga2

Seamless100

Scania har som mål att leverera optimerade tunga lastbilar och bussar, motorer och tjänster, erbjuda våra kunder den bästa driftsekonomin och därigenom vara det ledande företaget i vår bransch. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har ca 34,000 anställda världen över med en omsättning på cirka 90 miljarder. Bisfront hjälper Scania med att prospektera fram rätt typ av företag för effektivisera deras försäljning.

Seamless
är en av världens ledande leverantörer av betalsystem för mobiltelefoner och hanterar årligen över 3,1 miljarder transaktioner genom 525 000 aktiva försäljningsställen. Detta kombinerat med över elva års erfarenhet och närvaro i 26 länder ger Seamless en stark position på mobilbetalningsmarknaden. SEQR, utvecklat av Seamless, är marknadens enklaste och snabbaste lösning för mobila betalningar.

Fujitsu-100

Fujitsu är ett snabbt växande it-tjänsteföretag. Affärsverksamheten består i att hjälpa kunder realisera värdet och investeringen av it. Bisfront IT har hjälpt Fujitsu med att boka verksamhetschefer till seminareinbjudningar.

 

Hogia-100

Hogia är ett av de ledande bolagen i Sverige på ekonomisystem och lösningar. Företaget består av 25 bolag totalt och Bisfront hjälper just nu flera av dem.

 

gaial Gaia Leadership har sedan 1998 hjälpt sina kunder med både med inre och yttre tillväxt. De fokuserar på det kommunikativa ledarskapet, ledningsgruppsutveckling, ledarutveckling, strategi och strukturfrågor och coaching. Gaia Leadership har kunder i Europa, Nordamerika samt Asien och framför allt i Sverige.

Lindorff
Lindorffkoncernen är en av Europas ledande aktörer inom hantering av kundfordringar och andra finansiella tjänster genom outsourcing. Koncernen grundades 1898 är idag verksamma i bl. annat. Sverige, Norge, Danmark, Ryssland och Tyskland. Bisfront har hjälpt Lindorff att ytterligare utveckla sin nykundsbearbetning genom kvalitativ och avancerad telemarketing.
awdeco

 

AW Deco erbjuder kreativa tjänster inom design och exponering. Detta genom att använda sin gedigna kompetens och idékraft för att ta fram inspirerande uppslag och driva dem till färdiga koncept. Bisfront hjälper AW Deco att aktivt bearbeta potetiella kunder på ett proaktivt sätt.

 

Kornboden Kornboden har 15 års erfarenhet av att hjälpa både små och stora företag med bland annat bemanning, rekrytering och interim management. Företagets fokusområden är Administration & Ekonomi, Lager & Logistik, IT & Teknik och Industri & Produktion och är verksamma inom både den privat och offentlig sektorn.

starcom
Starcom är en av Sveriges ledande mediebyråer med kontor i Stockholm och Malmö med ca 100 medarbetare. Bolagets hjälper sina kunder med strategiska och kreativa kommunikationslösningar.
 
Atea-100

Atea bildades 2007 och är idag den största leverantören av it-infrastruktur. De hjälper sina kunder att skapa ett bättre resultat för sin verksamhet genom it. Atea har 1300 medarbetare och med 30 kontor finns de i hela Sverige.

 

newsec

Newsec grundandes 1994 och erbjuder tjänster till fastighetsinvesterare och fastighetsägare. I Sverige bedriver Newsec verksamheten inom affärsområdena rådgivning, transaktioner och asset management. Bolaget är partnerägt och har ca 700 medarbetare.

 

mulititude-l Multitude har funnits sen 2003 och jobbar med att utveckla och erbjuda tjänster inom Search, Outplacement och Consulting. De genomför rekryteringar till både svenska och internationella företag och arbetar med kunder över hela Norden.

Proffice-100

Proffice Care är det nordiska bemanningsföretaget specialiserade på sjukvårdspersonal. Proffice är marknadsledande inom personaluthyrning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor och övrig vårdpersonal. Bisfront HR har hjälpt Proffice Care med lönsamma bokningar inom vårdsektorn.

 

paynova-105 Paynova är en av de Europaledande leverantörerna av kompletta betalningslösningar för e-handlare. Målgruppen är handlare som ställer höga krav på räckvidd, säkerhet och god service framför allt inom resebranschen, detaljhandel, samt media- och nätverksspel. Via Paynovas tjänster får e-handlare tillgång till en mängd nationella och internationella betalningsalternativ med såväl kredit- och betalkort som Internetbanker, i flera valutor och på många språk i ett säkert gränssnitt.

G4s-79 G4S är världens största säkerhetsföretag. De levererar säkerhetslösningar till myndigheter, näringsliv och privatpersoner över hela världen. G4S är verksamma i fler än 125 länder och har över 635000 medarbetare var av ca 3000 i Sverige.
willis

 

Willis är en av Sveriges största försäkringsmäklare. Bolaget har 130 medarbetare varav 65 registrerade mäklare och 15 heltidsanställda riskingenjörer. Willis Sverige ingår i en av världens största koncerner för riskhantering och försäkringsmäkleri.

 

BestWestern-70 Best Western Hotels grundades 1946 i USA och är en kedja av privatägda hotell. Med över 4 000 hotell i 90 länder är företaget idag världens största hotellkedja.
fortner

 

Fortners leveransmodell består av en plattform för hantering av fakturor och löner. På den ligger kärnverksamheten: bokföring och skatt. Och överst finns rådgivning och slutsatser för att dra så mycket nytta som möjligt av bokföringsarbetet.Tyringe

Tyringe är ett kunskapsföretag som jobbar med nykundsbearbetning i södra Sverige och har sedan 2008 fått hjälp av Bisfront Consulting. Tyringe är det ledande konsultföretaget inom EDI, Electronic Data Interchange och EH, Elektronisk Handel. Lösningarna som innehåller EDI-funktioner åstadkommer en okomplicerad och kostnadseffektiv hantering av företags hela logistiska flöden.JurekBemanning-130


Jurek Bemanning utför uppdrag för företag, organisationer samt den offentliga sektorn över hela landet. Det arbetar efter mottot: ”Rätt man på rätt plats”.

 

lrf

LFR Konsults samlade kompetens spänner över vida områden och innefattar ekonomi, affärsutveckling, IT-användning och juridik. De kan EU-reglementet, har helt unika kunskaper om de gröna näringarna och är dessutom Sveriges största fastighetsmäklare av jord- och skogsbruksfastigheter.

 

tengbom

Tengboms byggnader och miljöer uttrycker samtiden men kännetecknas samtidigt av en tidlös arkitektur. Med sina 250 medarbetare är Tengbom ett av Sveriges ledande arkitektföretag. Bisfront Consultning har hjälpt Tengbom med nykundsbearbetning mot specifika målgrupper.

cloudnine
Cloud Nine grundades 1999 och hjälper företag att ständigt nå högre höjder genom att förbättra deras webbplatser och nå allt längre med digital kommunikation.
Schenker Telemarketing

Schenker Consulting är ett logistikkonsultföretag vars specialistikompetens ligger inom

distributions-, varuförsörjningslogistik processflöden, projektledning och miljöanalys. Bisfront Consulting hjälper Schenker Consulting med nykundsbearbetning och besöksbokning.

mercuri

Mercuri Urval grundades i Sverige 1967 och har växt organiskt till ett stort internationellt HR-konsultföretag med över 800 anställda i 24 länder. Exempel på tjänster är Recruitment and selection, Capability Review samt Leadership Development.

 

pitneybowes
Pitney Bowes är inriktad på praktiska och nyskapande företagslösningar med hjälp av kontorsteknik och tjänster som hjälper företag att nyttja sina möjligheter och effektivisera. Med ISO 9001 samt ISO 14001 certifieringar garanteras ett väl genomfört arbete.

NAISvefa-100

NAI Svefa är Sveriges största fastighetskonsulter och har både offentliga och privata uppdragsgivare. De finns på 18 ställen i landet och i hela världen med 130 medarbetare.

 

resurs
Resurs Bemanning är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom ekonomi, administration, försäljning och marknad. Bisfront HR har hjälpt Resurs med avancerad telemarketing och besöksbokning. Resursgruppen är noterat på OMX och First North och omsatte 156 MSEK år 2009.
 

Intercontinetal-100

 

InterContinental Hotels & Resorts är världens första internationella hotellkedja och grundades 1946. Företaget ger sina kunder möjlighet att bo på över 150 olika hotell i 65 länder runt om i världen.

 

Mci

MCI är ett av världens ledande företag inom mötesindustrin. Det är ett globalt helägt nätverk av möteskonsulter med 700 anställda i hela världen. I Sverige finns kontor i Stockholm och Göteborg. Bisfront Media hjälper MCI med kvalificerad mötesbokning.


lintit
Lind IT är sedan 2004 verksamma inom bland annat områdena lagring, server och drifttjänster och är idag, när det gäller försäljning av servrar, en utav HPs större återförsäljare i Sverige. De hjälper både medelstora och mindre företag med den dagliga IT-driften och har skapat en proaktiv drifttjänst som heter SmartCare.

sop 110 pix

Söderberg & Partners är en Sveriges ledande oberoende rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Söderberg & Partners följer dagligen försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankernas ur ett produktperspektiv. Bisfront Finance bistår Söderberg & Parnters med kvalificerad telemarketing och nykundsbearbetning.

fasticon

 

Fasticon är ett konsultföretag specialiserat mot fastighetsföretagande och fastighetsförvaltning. Bisfront HR hjälper Fasticon med att hitta nya potentiella kunder bland olika fastighetsbolag och fastighetsägare.

 

brann Brann hjälper människor att skydda och försvara sina idéer. De hantera dina immateriella rättigheter på ett enklare, säkrare och lönsammare sätt inom områdena life science, mekanik/elektronik, medicinsk teknik, nanoteknik/materialteknik och kemiteknik. Deras kundsegment är allt från start-upföretag till multinationella företag.

nordic 120

Nordic Interim AB är ett fristående företag som tillhandahåller kvalitetssäkrade Interim Managementtjänster till den svenska marknaden. För internationella uppdrag samarbetar vi med partners i Europa och USA.

 

Done-125 Done är ett av Sveriges ledande mediebolag. Bolaget erbjuder tjänster till framförallt marknadsavdelningar på kommunikationsintensiva bolag.
Testfakta

 

Testfakta har sedan 2001 genomfört oberoende tester av barnartiklar, verktyg, maskiner, hemelektronik och annat. Testerna görs i samarbete med certifierade test- och forskningslaboratorium specialiserade inom olika produkt- eller provningsområden. Bisfront hjälper Testfakta med kvalificerad telemarketing och besöksbokning, för att Testfakta ska kunna ta ännu ett kliv uppåt.


nobicon Nobicons skräddarsyr lösningar för att serva sina kunders organisation med väsentlig omvärldsinformation. De fokuserar på nyckelpersoner inom kommunikationsavdelningen och ser till att olika slags nyheter finnas tillgängliga där de lätt kan läsa dem då det ska skapa en effektivare verksamhet.
Spotlight

 

Spotlight är en PR-byrå som är specialicerad på säljdrivande PR. Deras kärnvärden är Engagemang, Entreprenörskap och Effekt - de vill vara en drivande samarbetspartner som tänker annorlunda och som gör skillnad för kunderna.


atriumljungberg Atrium Ljungberg är ett fastighetsbolag som jobbar med att skapa hållbara miljöer i bland annat huvudriktningen handel och kontor. Atrium Ljungberg har över 265 anställda finns både i Malmö, Uppsala och Stockholm.

besöksbokning

Ekelöw har den mest gedigna erfarenheten på marknaden av att arbeta med informationssäkerhetsfrågor och kontinuitetsplanering inom IT. Sedan 2008 har Bisfront IT och Ekelöw ett samarbete inom nykundsbearbetning och besöksbokning.msc

MSC är noterade på OMX Small Cap och är ett svenskt IT-konsultbolag. MSC tillhandahåller tjänster inom fyra huvudområden: Systemutveckling, IT Management, Servicedesk och support och Test, testledning och krav.

 

transcom Transcom är en global specialist inom kundvård, försäljning, teknisk support och kredittjänster. Deras verksamhet är att hjälpa sina uppdragsgivares kunder bilda positiva uppfattningar om deras interaktioner. De är 30 000 specialister på 70 kontaktcenter över 28 länder, levererar tjänster på 33 språk till över 350 internationella varumärken i olika branscher.

Nordströms

Nordströms är ett familjeföretag som sedan 1914 förser yrkeskunder och storförbrukare med trävaror och byggmaterial. Nordströms kvalitets- och miljöarbete organiseras enligt ISO-standard och hela sortimentet har genomgått miljögranskning. Bisfront hjälper Nordströms till nya kunder genom kavlificerad telemarketing.sodexo Sodexo AB erbjuder behovsanpassade supporttjänster och är ett av Sveriges och Nordens ledande Service Managementföretag. Företaget har sitt huvudkontor i Paris och är idag 420 000 anställda som bedriver service i 80 länder på ca 33 400 platser med en omsättning på 18,2 miljarder euro.

 

swebank-företags-105p

Swedbank Företagsförmedling hjälper dig med alla typer av frågor som rör företagsköp eller -försäljning. Deras tjänster kan sammanfattas inom fyra områden: företagsförsäljning, företagsförvärv, rådgivning och värdering av företag.

 Knowit-100 Know IT bidrar till sina kunders framgång genom att utveckla och ta långsiktigt ansvar för värdeskapande processer, funktioner och IT-lösningar. Know IT levererar det stora företagets IT-kompetens med det lilla företagets själ och den enskilde konsultens engagemang. Bisfront IT hjälper Know IT med kvalificerad telemarketing och besöksbokning.
eurorscg
 
EuroRSCG är ett ungt och entreprenörsdrivet reklambyrånätverk som grundades i Paris för tio år sedan. EuroRSCG är representerade i alla Nordiska länder och tillsammans är vi ett hundratal specialister inom reklam, pr och läkemedelskommunikation. I Sverige representeras man av Granath Euro RSCG.
 
xlent-105p-rätt
XLENT är ett ledande nordiskt konsultbolag med ca 200 anställda som arbetar med kundcentrerad affärs- och IT-utveckling. Bolaget hjälper företag att bli mer kundcentriska från det strategiska till system, applikationer och operationell verksamhetsdrift.

 


getupdated
Getupdated Internet Marketing är en snabbväxande helhetsleverantör för Internetmarknadsföring, online-kommunikation och affärsutveckling. Bolaget är noterat på OMX och har cirka 330 anställda.
 
tekia

Tekia är specialistkonsulter inom Recovery Auditing. Bolaget finns i representerat i bland annat Sverige Schweiz, Tyskland, Österrike och Tjeckien. Sedan 2007 har Bisfront Finance och Tekia ett lyckat samarbete inom nykundsbearbetning och besöksbokning inom finans.

 

Proffice-100
Proffice erbjuder lösningar inom Personaluthyrning, Rekrytering samt Omställning. Proffice vision är att vara det mest framgångsrika bemanningsföretaget i Norden. De har över 10 000 medarbetare på cirka 100 kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
VIktor R Ed mindere

 

Viktor Rydberg Education arbetar sedan 2001 med bemanning, rekrytering och utbildning. Deras framgång grundas på långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer.

 

Opus Capita är norra Europas ledande leverantör av lösningar för elektroniska och fysiska affärsflöden. Företaget har funnits på marknaden i över 20 år och hjälper företag att identifiera och upprätta det mest effektiva sättet att transportera affärsinformation mellan sig och sina affärspartners.

 

nineyards Nine Yards jobbar med Brand Experience och skapar upplevelser kopplade till ett varumärke. De hjälper sina kunder att leverera positiva upplevelser i varje möte, oavsett kanal, målgrupp eller tidpunkt.

valcon Valcon har några av Skandinaviens mest erfarna managementkonsulter som bland annat hjälper chefer med deras dagliga utmaningar. Valcons mål att nå längre än andra konsultföretag och de släpper därför inte uppdragen när det strategiska arbetet är utfört och i mål, och när medel och körschema är på plats.

GADD

GADD är en av Sveriges ledande och mest prisbelönta DM-byrå. Två gånger de senaste åren (2001 och 2006) utsetts till årets DM-byrå i Resumés stora tävling, Sveriges bästa byrå. GADD har även plockat hem flera utmärkelser i olika tävlingar som belönar bra direktmarknads­föring.

 


 

 

ogilvy (2)

 

Ogilvy Stockholm stärker varumärken genom idé- och försäljningsdrivande kommunikation. Bland deras samarbetspartners finns både konsumentvaruföretag och B2B företag.

 

Solving Efeso

Solving Efeso är ett ledande internationellt managementkonsultföretag specialiserat på strategi, operational exellence och förändringsledning.
Solving Efeso arbetar med ledande större och medelstora företag och organisationer i såväl den privata som den offentliga sektorn. Bisfront hjälper Solving Efeso med kvalitiv telemarketing och mötesbokning.

 

företagsuniv Företagsuniversitetet har sedan 1982 erbjudit kurser, företagsanpassade utbildningar och temakonferenser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är deras ambition att ge utbildning av högsta kvalitet, god pedagogik som kombinerar teori med många praktiska övningar och diskussioner samt möjlighet till erfarenhetsutbyte och nätverkande.

Direct

 

Direct är en av Sveriges största rådgivare inom finansiella tjänster, pension och sakförsäkring. Man arbetar med stark lokal närvaro och personlig rådgivning. Idag har Direct drygt 140 medarbetare och kontor från Luleå till Malmö. Alla Directs rådgivare står under Finansinspektionens kontroll. Bisfront hjälper Direct med kvalitativ besöksbokning och telemarketing, för att före företaget ytterligare framåt.shl

 

SHL är världsledande inom objektiva urval -och bedömningsmetoder. De har funnits på den svenska marknaden sedan 1988 och har kontor i Stockholm och Göteborg. SHL har som mål är att hjälpa sina kunder att anställa och nyttja sina personalresurser på bästa sätt - till gagn för både företag och individ.

 

Ants

Ants jobbar med IT support och IT rekrytering av studenter. De är en viktig resurs för företag som värdesätter kompetent IT-personal. Ants startades 2003 och är idag Sveriges ledande IT företag.

 

intellecta

Intellecta är ett ledande bolag inom affärsdrivande kommunikation. Bisfront hjälper Intellecta med att hitta nya potentiella kunder.

 

itero Iteros målsättningen är att hjälpa sina kunder att långsiktigt utveckla sina affärsprocesser. De erbjuder affärssystemet Microsoft Dynamics NAV till små och medelstora företag och passar såväl medarbetarnas dagliga arbetsuppgifter som företagsledningens behov av beslutsunderlag.

ramböll100

Ramböll är ett ledande teknikkonsultbolag som erbjuder helhetslösningar inom byggande, infrastruktur, industri, energi, vatten och miljö, telekommunikation, management, projektledning och IT. Ramböll i Sverige är en del av Ramböllkoncernen som har 9000 medarbetare på ca 200 kontor världen över.

C2-90

 

C2 Management är ett av sveriges ledande konsultföretag inom ständiga förbättringar. Med över 130 000 användare inom såväl stora koncerner som mindre bolag har C2 Management ett effektivt stöd för alla typer av ärendehantering, ex telemarketing. C2 Management är trippelcertifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO/IEC 27001.

springtime

 

Springtime är ett ledande PR- och kommunikationsföretag med över 80 anställda. Bisfront hjälper Springtime med kvalificerad nykundsbearbetning och besöksbokning.

a-com A-Coms affärsidé är att utveckla och tillgängliggöra den största bredden av specialistkompetens inom professionella marknadsföringstjänster i syfte att skapa ett högre kundvärde. A-Coms vision är att vara ledande i Sverige inom digital interaktiv marknadsföring.

Cava-100

CEVA är ett av världens ledande logistikföretag. Fraktområdena som CEVA har som expertisområden innefattar frakt med bilar, teknologi, konsument & retail, industri, förlag, energi, flyg samt läkemedel.

 


 

Karcher 100

Kärcher har funnits i 75 år och är världens största tillverkare av rengöringsmaskiner. 2010 sålde de över 7,3 miljoner maskiner för mer än 1,5 miljarder Euro.

 

Ifs-60

IFS är en ledande global leverantör av affärssystem för medelstora och stora företag. De levererar flexibla och framtidssäkra affärssystem för att utveckla deras kunders affärer.

 

Aastra

Aastra arbetar med att utveckla och leverera innovativa kommunikationsprodukter och applikationer för företag och är ledande på den globala marknaden för företagskommunikation. Företaget grundades 1983 och har närvaro i över 100 länder.

 

Några nöjda kunder / se fler kunder...