Nylanseringserbjudande

Bisfront har snart tolv år som bolag i bagaget, vi har alltid stått i täten för vår bransch och vågat utmana paradigmer och förutfattade meningar. Men efter tolv år är det dags att ta ytterligare steg för att vara det bolaget och den affärspartner till er vi alltid önskat vara. En partner som kan leverera för hela tillväxtprocessen.

För att fira vår nylansering vill vi erbjuda alla nya kunder till Bisfront Recruit ett chans som bara inte får missas. Vårt högsta mål är att tillsammans med er skapa framtiden för effektiva rekryteringar och hållbara tillsättningar.

Genom vår helt unika process och metodik har vi under våra två utvecklingsår lyckats tillsätta otaliga förmågor på både högt och lågt inom företag. Flera av de stora drakarna inom konsultvärlden har redan valt att arbeta med oss för sin rekrytering istället för gammalmodiga rekryteringsbolag.

Success go get itErbjudande

För alla kunder som tecknar avtal med Bisfront Recruit innan 2017-10-15 erbjuder vi på Bisfront nu en rabatt
om 20 %* på samtliga orderrader. Det enda du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att lämna dina kontaktuppgifter i menyn till vänster så kommer våra affärskonsulter att ta kontakt med dig så snart som möjligt.*Rabatten utgår från Bisfronts listpriser och kan ej kombineras med annat rabatterbjudande.