Telemarketing - Target Marketing

Telemarketing är ett ord som många personer har en relation till och klingar mindre bra i mångas öron. Vi på Bisfront ser telefonen som ett verktyg för att skapa långsiktiga och hållbara relationer. För att visa på att vi står för något annat än kortsiktig försäljning har vi uppfunnit ett ny form av telemarketing Target Marketing.

 

Telemarketing enligt Bisfront


1. Se kundens långsiktiga behov
Våra kunder är inte intresserade av möten som inte leder till något. För att vi ska kunna behålla våra kunder i en alltmer konkurrensutsatt bransch, är det viktigt att vi skapar relationer i alla samtal.


2. Ömsesidig respekt och förståelse
För att våra kunder ska bibehålla sitt förtroende för oss är det viktigt att vi hela tiden arbetar för en ökad förståelse oss emellan.


3. Vårt engagemang sträcker sig längre
När vi bokat in ett möte åt en kund är vi långt ifrån klara. Vi hjälper ditt företag hela vägen, ändå från ax till limpa. Vi ser till att ditt företag kan genomföra mötet på absolut bästa sätt, så att din chans till avslut blir så stor som möjligt.


Bisfront - betydligt mycket mer än telemarketing

Tillsammans med våra kunder arbetar vi integrerat för att nå de resultat vi gemensamt sätter upp. Läs gärna om några av de kunder som anlitat oss för besöksbokning.

 

Exempel på förtag som anlitat Bisfront för kvalitativ Telemarketing:

ÅF logo     sop 110 pix    Visma Hogia-100     sodexo     

 


 

Bisfront har 5 affärsområden som är specialiserade inom varsin bransch, Media, IT, Finance, HR, Consulting. Att ha specifik branschkunskap är oftast ett krav för att vara framgångsrik med sin telemarketing. Läs mer om våra olika affärsområden här. 

 

Vill du veta mer?

 

Kontakta oss på Bisfront idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med kvalificerad besöksbokning, mötesbokning och Target Marketing. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontakta Bisfront>>

 

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort!

 

Företag *
Namn *
E-post *
Telefon *
Meddelande


Några nöjda kunder / se fler kunder...